15 Ocak 2010 Cuma
HAVUÇLU KABAK KROKET
MALZEMELER
2 ADET HAVUÇ
2 ADTE KABAK
2 ADET PATATES
YARIM SU BARDAĞI UN
2 ADET YUMURTA
RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
TUZ
KARABİBER
MISIR UNU
KIZARTMAK İÇİN SIVI YAĞ
HAZIRLANIŞI
PATATES,HAVUÇ VE KABAKLARI SOYARAK AYRI KABLARDA
HAŞLIYORUZ
SEBZELERİ SÜZÜP BLENDIRDAN GEÇİRİYORUZ
YUMURTA,TUZ,KARABİBERİ DE İLAVE EDİYORUZ.
KARIŞIMA UN VE RENDELENMİŞ PEYNİRİMİZİ İLAVE EDİP
BU KARIŞIMI CEVİZ İRİLİĞİNDE PARÇALARA AYIRARAK
ŞEKİLLENDİRİYORUZ.
BİR TABAĞA MISIR UNUMUZU ALIYORUZ.
SIVIYAĞI KIZDIRARAK ÖNCE MISIR UNUNA BULUYOR ARDINDAN
KÖFTELERİ KIZGIN YAĞDA KIZARTIYORUZ.
FAZLA YAĞINI KAĞIT HAVLU ÜZERİNE ALARAK ÇEKTİRİYORUZ
SICAK OLARAK SERVİS YAPIYORUZ.
AFİYET OLSUN
eminegolylmz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder