16 Ocak 2010 Cumartesi
MİKRODALGADA 15 DK BALIK
YARIM KİLO BALIK
BİRAZ SIVI YAĞ
BİR KAŞIK UN
BİRAZ TUZ
FIRIN POŞETİ
YAPILIŞ:
BALIKLARI YIKAYIP TEMİZLEDİKTEN SONRA FIRIN POŞETİMİZİN İÇİNİ YAĞLAYIP UNLUYORUZ
BALIKLARIMIZI TUZLAYIP FIRIN POŞETİMİZİN İÇİNE ALIYORUZ.
BALIKLARI KESİKLER ATALIM VE POŞETİ BIÇAK UCUYLA DELERSEK ŞİŞME OLMAZ
VE BALIĞIMIZDA GÜZEL PİŞER
800 WATT MİKRODALGA FIRINDA 15 DK BALIĞIMIZ SERVİSE HAZIRDIR
EVİNİZİN İÇİ BALIK KOKMADAN
BALIK YEME KEYFİNE VARIN YANINA BOL SALATA VE BEYAZ SOĞANLA HARİKA OLACAKTIR
AFİYET OLSUN
Etiketler:
MİKRODALGA TARİFLERİ
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder