MALZEMELER:
125.GR ODA ISISINDA MARGARİN
3 TEPELEME YEMEK KAŞIĞI SALÇA
(İSTEĞE GÖRE HAZIR SALÇA YERİNE-2 YEMEK KAŞIĞI BİBER
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI )
1 ÇAY BARDAĞI İRİ ÇEKİLMİŞ CEVİZ
1 KÜÇÜK SOĞAN (ROBOTTA ÇEKİLMİŞ)
2 DİŞ RENDELENMİŞ SARMISAK
1 ÇAY KAŞIĞI KİMYON
TUZ VE KIRMIZI BİBER
2-3 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
YAPILIŞI:
YAPMANIZ GEREKEN BÜTÜN MALZEMELERİ KARIŞTIRMAK
EZME MARGARİNLİ OLDUĞU İÇİN BİR SÜRE SONRA KATILAŞIP
MAT RENK ALABİLİYOR .O YÜZDEN HİÇ MARGARİN KULLANMAYIP
SADECE SIVI YAĞ KULLANABİLİRSİNİZ
O YÜZDEN HİÇ MARGARİN KULLANMADAN
EZMEYİ KULLANACAĞINIZ ZAMAN HAFİF AKICI BİR ÖZELLİK
VERMEK VE PARLATMAK İSTERSENİZ İÇİNE 2-3 KAŞIK SIVI
YAĞ EKLEYEBİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN
20 Ocak 2010 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
gunaydın sevgıler aclı ezmeye bayılırım elıne sağlık
benden de günaydın :)
harika tarifler var ellerine saglık
chat box da koysana :)
sevgiler
www.benimblog.com/lal
http://lunatic.skynetblogs.be
MERHABA NE HOŞ BİR SİTE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
Yorum Gönder