7 Mart 2012 Çarşamba

Burçlar ve Aşk hayatları


 
 
 
• Koç Burcu ve Aşk Hayatı

Koç komplimanları, özgür ve canlı insanları sever. Dışadönük ve aktifdir. Bir Koç ile beraber olmak için, enerji ve aşk heyecanı ile dolu olduğu gözönünde tutarak, O'nunla birlikte geç saatlere kadar uykusuz kalmayı göze almak gerekir.

Entellektüel kapasitesi de son derece gelişkin olan Koç'un dikkatini bu alanlardaki farklılıklar çeker. Atak ve ihtiraslı bir yapısı vardır. Ayrıca Koç aşkta kıskanç olabileceği için, tamamen olmasa bile, partnerinin vaktinin büyük bir kısmını kendisine ayırmasını ister.

Koç kendinden bir şeyler istenmesinden, birlikte olduğu insana rehberlik etmekten, yön göstermekten ve akıl vermekten hoşlanır. Genellikle tavsiyeleri ve fikirleri son derece açık, hiç şüpheye yer bırakmayan bir tarzdadır. Oldukça dürüst ve açık kalpli olduğu için, duygularını, fikirlerini eşiyle rahatlıkla ve samimiyetle paylaşır.

Bir Koç ile ilişkiyi bitirmek için en iyi yol O'na emirler vermeye ve domine etmeye çalışmaktır. Özellikle aşkta bu tür yaklaşımlardan Koç nefret eder. İkili ilişkilerde emir veren bir tarz, Koç'un bu istekleri yerine getirmek bir yana, karşısındakini dinlemesini bile engeller.

Bağımsız bir ruh olan Koçlar aslında oldukça güvenilir, sevince sadık kalabilen ve heyecan veren eşlerdir.
• Boğa Burcu ve Aşk Hayatı

Boğa ilgi duysa bile karşısındaki insana bunu belli etmesi oldukça uzun zaman alabilir.

Boğalar oldukça sabırlı insanlardır. O'nunla beraber olmak için, sabırlı ve sakin olmayı öğrenmek gerekir.

Boğa ile ilişkide genellikle inisiyatif kullanacak olan "karşı taraf" olmalıdır.

Bir Boğa birlikteliği başlatabilmek için, karşısındaki insanın açıkça O'nunla birlikte olmaktan zevk aldığını ifade etmesini bekler.

Bir restaurantta verilen randevu, ortamın ve yemeklerin hoş olması, ilk aşamanın kolay ve olumlu geçmesinde önemli rol oynar.

Evdeki buluşmalarda, güzel yemekler, değerli objeler, çiçekler ve mumlar, bir de romantik müzik, Boğa'nın derinden etkilenmesini sağlayacaktır.

Lükse ve maddi değerlere düşkün Boğa, kendisinin hiç bir şeyin aslında ona layık olmadığını hissettirildiğinde, uzun süreli bir ilişki için ikna olmaya başlar.

Kuvvetli iradesi ve saklı kalmış espri yeteneği ile Boğa'nın insana huzur veren bir yapısı vardır. Ancak belirsizlikler ve ani değişiklikler ilişkinin yara almasına neden olur.

Boğa bağlılığından ve sadakatinden hiç şüphe duyulmayacak bir partnerdir. Birlikte olduğu insanı her an her yerde kalbinden ve aklından çıkarmayan, aşkını ilk günki kadar taze tutabilen nadir burçlardan birisidir Boğa.

Boğa insanı aslında oldukça ihtiraslı ve duygusal bir yapıya sahiptir ve buna değer veren insanlarla beraberken dolu dolu yaşayabilir.
• İkizler Burcu ve Aşk Hayatı

İkizler'in çift karakterli olduğunu her zaman akılda tutmak gerekir. İkizler'in bir yanı aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken, diğer tarafı da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç hisseder.

İkizler ile bir ilişki yürütebilmek için, O'nun duygusal, mental ve cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir.

Gülmeyi, eğlenmeyi, yolculuk yapmayı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi çok sever.

Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker.

Bir İkizler'in dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir.

İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir eder.

Ayrıca tek bir konuya bağlanmamak, enteresan yeni konular bulmak da, İkizler'in beğenisini kazanmakta faydalı bir yöntem olarak kullanılabilir.

Son derece sosyal ve enerjik olan İkizler, zaman zaman sert bir dil kullanmaktan da çekinmez. İkizler kelimeleri silah gibi kullandığı için, aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilir.

İkizler'in aşkta kıskanç ama, belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır. Şüphelendirecek ya da kıskandıracak yöntemler kullanmak asla doğru olmaz.

Eğer İkizler, karşısındakini tatmin edici ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır.
• Yengeç Burcu ve Aşk Hayatı

Bir ilişkinin başlangıcında Yengeç'ten, ilk adımın gelmesini ya da beğendiği insana açıkca duygularını belli etmesini asla beklememek gerekir. Utangaç ve direkt yaklaşamayan Yengeç, aşkta da pasif olmayı tercih eder.

Yengeç geleneksel ve demode tarzlara daha yatkın olduğu için, ilk buluşmada bir tiyatro ya da romantik bir yemek kendisini daha rahat hissetmesine yardımcı olacaktır.

Romantik ve nostaljik yapıdaki Yengeç'le, geçmiş hakkında konuşmak O'nun kişiliği ve yaşantısı hakkında da bilgi edinme fırsatı sağlayabilir. Yengeç takdir edildiğini ve değer verildiğini her fırsatta görmek ve hissetmek ister.

Komplimanlar, ilişkide ilerlemeye yardım eder. Partnerinin farklı konularda fikirlerini sorması, tavsiye istemesi de, Yengeç için değer verildiğinin göstergesidir.

Yengeç reddedilmekten nefret eder ve korkar. Hayır cevabını almak, küçük konularda bile, derinlerden zedelenmesine yol açabilir.

Yengeç'in mükemmel bir hafızası vardır ve oldukça kıskançtır. Kolaylıkla unutmayacağı için, samimi ve dürüst olmayan yaklaşımlar ilişkinin kolayca bozulması riskini de taşır. Affetmesi ve unutması çok zordur.

Duygusal olarak bir kez yaralandığı zaman, ilişki içindeki davranışlarını ve beklentilerini de değiştirebilir. İlişkide duygusal ve finansal güvence en büyük ihtiyacıdır. Eğer partneri ilişki içinde gerekli, onun ihtiyaç duyuduğu güveni sağlarsa, mükemmel bir eşe yaşam boyunca sahip olabilir.

Eşinin verdiği güven ve ilginin karşılığında, beklenenden çok daha yoğun bir sevgi, şefkat ve bağlılık ile besler. Koruma ve şefkat duygusu çok gelişkin olan Yengeç, çocuklar için mükemmel bir ebeveyndir.
• Aslan Burcu ve Aşk Hayatı

Aslan komplimanları ve takdir edilmeyi sever. Bir Aslan'ı kazanmak için en uygun yöntem O'nun üstün yanlarını yine O'na anlatmaktır.

Yüzeyde görünen bu gururlu kişiliğin altında, oldukça hassas ve kolayca etkilenebilir bir yapı vardır. Dolayısıyla, Aslan'ın egosunu beslemek, beğeniyi, takdirleri, duyguları açıkça dışa vurmak, birlikteliğin başlangıcının kolaylaşmasına yardım eder.

İlk buluşmada Aslan'ın güvenini ve beğenisi kazanmak için, mutlaka her şeyin en iyisi ve güzeli olmasına dikkat etmek gereklidir. En iyiye layık olduğunu düşünen Aslan, sıradan hiç bir şeyle mutlu olamaz.

Entellektüel konularda tartışmalara girebilen, zeki, yaratıcı insanlar Aslan'ı etkiler. Ama Aslan'ın fikirlerini paylaşmaktan hoşlandığını ancak kolayca kendi fikirlerinden vazgeçmeyeceğini de hep hatırlamak gerekir.

Aslan liderlik rolünü üstlenmeyi sever. Yoğun ve heyecanlı bir ilişki için ideal bir eştir. Sadakate önem verdiği için, kıskanç ve tamamıyla sahip olmak isteyen bir tavrı da vardır.

Gerçek bir Aslan ilişkide sadık kalır ama, her zaman yeni maceralar arayışı için özgürlüğe de ihtiyacı vardır. Aslan bonkörlüğü, yaratıcılığı ve sosyalliği ile karşı cinse çok çekici gelir. Fakat O'nun ormanlar kralı olduğunu ve hakimiyet kurmak isteyeceğini asla unutmamak gereklidir.

Gereken şartlar sağlandığında, partneri için her şeyi yapabilen, sevgisini göstermekten çekinmeyen, sadık bir eşle bir ömür boyu mutlu bir yaşam sürmek çok keyiflidir.
• Başak Burcu ve Aşk Hayatı
Başak burcunun üyeleri iyi konuşma yeteneğine sahip insanları sever. Başak iletişim kurmayı, etrafında zeki, entellektüel ve sakin insanların olmasını ister.

İlerleyebilecek bir beraberliğin temelini atabilmek için, Başak ile sakin ve kaliteli bir yerde buluşmayı tercih etmek gerekir. Başak'ın seçiciliğini göz önüne alarak, sağlıklı yiyeceklerin, sessiz, sakin ve romantik bir müziğin olduğu bir restaurant oldukça uygundur.

Başak oldukça ilginç ve her konuyu rahatlıkla tartışabilecek, özellikle entellektüel alış-verişlere çok yatkın bir insandır. Fakat daha ilk günlerden gizli, mahrem konuların konuşulmasından, sırların paylaşılmasından, problemlerin ortaya dökülmesinden hoşlanmaz.

Birliktelikde Başak'ın ilk günden itibaren takdir etmesi ya da yüceltmesi mümkün değildir. Eleştiriye yatkın olan yapısı, ancak gerçeklerden emin olduktan, ölçüp biçtikten ve sıkı bir değerlendirmeden geçirdikten sonra tatmin olabilir.

Ancak Başak kendisinden her hangi bir fikir ya da tavsiye istenirse, konu hakkında bütün bildiklerini tüm açıklığıyla paylaşır.

Başak oldukça dikkatli planlar yapar. Finansal güvence ve kişisel gelişim, yaşamında önemli bir yer tutar. Aşırı harcamalar gibi, hemen başlayan ve hızla gelişen ilişkiler de onları rahatsız eder.

Genellikle pratik ve ulaşılabilir amaçları olan eşler seçmeye özen gösterirler.

Başak insanı yaşamını paylaşmaya değeceğine inandığı insanı bir kez bulduğunda, ona her zaman sadık olmaya çalışarak, onu mutlu etmek isteyecektir. Ancak sorumluluk sahibi, hassas ve entellektüel yanı kuvvetli insanlar bir Başak'ın aşkını anlayabilir.

Dışardan kolayca anlaşılmasa bile, Başak oldukça sıcak, samimi ve dürüst bir yapıya sahiptir. O'nun kalbini bir kez kazanan, kendini yaşamı boyunca unutamayacağı bir sıcaklığın ve vericiliğin içinde bulur.
• Terazi Burcu ve Aşk Hayatı

Terazi sevmeyi ve sevilmeyi istediği için sürekli, kendini tamamlayacak bir eş arayışındadır. Doğuştan mükemmel bir romantik olan Terazi, duygusal ilişkilerde oldukça başarılıdır.

Doğal zerafeti, cana yakınlığı ve nezaketi sayesinde bir Terazi ile birlikte olurken, zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz. Tiyatro, antikalar, dekorasyon, sanat gibi pek çok farklı zevki vardır Terazi'nin.

Güzel konuşma sanatı bir Terazi'nin en önemli yetenekleri arasındadır. Her ne kadar konuşmayı kendi ilgi alanlarına doğru çekmeyi tercih etse de, ya da kendinden ve yaşamından örnekler vererek, süslese de, yine de Terazi ile sohbet büyük bir zevktir.

Terazi'nin aşkını ve ilgisini kazanmanın ilk ve en etkin yolu O'na komplimanlar yapmaktır. Eğer bu komplimanların samimiyetine ikna olursa, ilk adım olumlu atıldı demektir.

Gidilecek yerin, zamanın gözde mekanlarından, lüks ve iyi yemekleriyle ünlü bir yer olması da temelin sağlam atılmasında önemlidir.

Terazi her zaman, her şeyin birinci sınıfından hoşlanır ve kendisi için daha azıyla yetinmek istemez. Eşinin de kendisi gibi seçkin zevkleri olan, zarif bir insan olmasına dikkat eder. Lüks ve estetik merakı, Terazi'nin yaşamının her alanında kendini gösterir.

Kolay idare edilebilen bir yapısı olan Terazi, herkes tarafından kolayca sevilir. Ancak Terazi'nin kendisini anlayacak, takdir edecek ve belki de bir idol haline getirecek bir eşe ihtiyacı vardır.

Terazi sosyal olarak dışadönük ve sevgi dolu bir partnerdir. Toplantılara, partilere gitmeyi çok seven Terazi, sosyal yaşamda kolayca farkedilir.

Her ne kadar Terazi insanları söz vermekten hoşlanmasalar da, bir kez söz verdiler mi mutlaka yerine getirirler.
• Akrep Burcu ve Aşk Hayatı

Akrep, karşısındakini ilk karşılaştığı andan itibaren, dayanılmaz bir şekilde etki alanına alır. Akrep'in oldukça çekici ve gizemli bir yapısı vardır. Aslında yüzeyde görünenler sadece karşı tarafın görmesini arzuladıklarıdır.

Direkt ve hatta biraz zorlayıcı görünebilir, fakat altta oldukça kırılgan ve hassastır. Akrep insanı aşkı çok ciddiye alır ve birlikte olduğu insanın kendini sevmesini, takdir etmesini bekler.

Akrep birlikteliklerinin başında, daha kısa vadeli ve çok fazla derin olmayan bağlantılar kurmayı tercih eder. Çünkü Akrep yara almak, incinmek korkusuyla insanları kendinden uzak tutmayı tercih eden bir özelliktedir.

Eğer Akrep uzun vadeli bir ilişkiye girmişse, eşine mutlaka finansal ve duygusal anlamda emniyet vermek için elinden geleni yapar.

Akrep için ilk buluşmda birlikte denize gitmek, sosyal bir faaliyet, ya da insanların biraraya geldikleri ortamları seçmek olumlu bir adım olabilir.

Akrep kendini dinleyen ve anlamaya çalışan insanları sever. Karşısındaki insanın, dikkatini tam anlamıyla kendine vermesini ister.

Aslında Akrep insanlarıyla tartışmaya girmek çok zor olmasına karşın, eğer karşısındaki saygısızlık ederse ya da duyarsız davranırsa, kolayca saldırgan olabilir. Ayrıca domine edilmekten ve garanti bir eş olarak görülmekten de nefret eder.

Akrep'in yaşamını geçirmek için seçtiği insana karşı oldukça kıskanç ve koruyucu bir tavır aldığını asla unutmamak gerekir. Yaşamı boyunca sevgi verebilecek, zengin yürekli ve aradığı emniyeti sağlayabilecek bir eş arar.

Her zaman için karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerine değer vererek, ihtiyaçlarını tatmin etmek için enerji sarf etmekten çekinmez.
 
• Yay Burcu ve Aşk Hayatı

Aşk için en çekici ve ilginç burçlardan birisi de Yaydır. Yaşamı bir eğlence gibi algılayan Yay, aşkı ve hayal kurmayı da çok sever. En önemli özelliklerinden bir tanesi espri yeteneğidir. Daima yeni fikirlerle doludur ve yaşama karşı hevesli bir yaklaşımı vardır.

Yay'ın özgürlük tutkusu, bonkörlük ve macera arayışı da diğer önemli özellikleridir. Heyecan, ihtiras, romantizm macerasına rağmen, bu özgür ruh, bir yere bağlanıp kalmayı oldukça sıkıcı bulabilir.

Yay aşkı bir macera ya da mücadele gibi algılar. Yay ilk kez birlikte olduğu insandan etkilenmezse, ilişkiye devam etmez. Yay için gittiği yerden ya da yediği yemekten çok, karşısındakinin ne anlattığı önemlidir.

Yay burcu insanı pek çok konuya derinden ilgi duyduğu için, partnerinin de entellektüel olarak zengin olmasını ister. Yaylar entellektüel olarak gelişkin ve konuşmasıyla zevk veren insanlardır.

İlişkide kısa bir süre sonra, Yay'ın oldukça net ve direkt yaklaşımları ortaya çıkmaya başlar. Genellikle karşısındakinin ne hissedeceğini ya da düşüneceğini pek önemsemeden, içindekini dışarı aktarabilir. Aslında burada doğal olmak isteğinden başka, kötü bir niyet söz konusu değildir.

Yay'ın ilişkideki temel amacı, eşine sadık kalabilmektir. Ancak evine aşırı düşkün, dışarı çıkmak istemeyen bir insanla ya da çok kıskanç bir eşle birlikte olabilmek Yay için mümkün değildir. İlişkinin gerektirdiği özgürlükten vazgeçme durumu, Yay'ın kendini tuzağa kapılmış hissetmesine neden olur.

Kendine uygun bir eş bulduğunda, sakladığı derin ihtirasların ve sıcaklığın ortaya çıkması da kaçınılmazdır. Bu andan itibaren Yay ile geçirilecek bir yaşamda sıkılmak mümkün değildir
• Oğlak Burcu ve Aşk Hayatı

İlk karşılaşmada soğuk bir intiba yaratan Oğlak insanı, aslında bunu ihtiyatlı olmak arzusuyla geliştirdiği bir savunma mekanziması olarak kullanır.

Kariyer yaşantısı hayatının en önemli ilgi alanı olmasına rağmen, tiyatro, müzik ve diğer sanat dallarını da sever. Genellikle entellektüel kapasitesi yüksek, yaşamsal amaçları kendilerininkine benzeyen insanlarla beraber olmayı tercih eder.

Oğlak ciddi konularda tartışmayı sever, ufak tefek problemlerde bile karşısındakine mutlaka yardımcı olmaya çalışır.

Bu burçta doğan insanlar bu yönlerinin pek afişe etmek istemeseler de, lüksü sever.

Oğlak paranın, yaşam güvenliğini sağlayan önemli bir araç olduğunu düşünür.

Dominant bir karaktere sahip Oğlak'ın aşkını kazanmak çok kolay değildir. Genellikle ikna eden değil ikna edilen olmayı bekler.

Beraberliğin başında, karşı tarafın ciddiyetine inanması temel gereksinimdir. Sürekli fikir değiştiren, söyledikleriyle yaptıkları arasında farklılıklar olan insanlara karşı, Oğlak'ın toleransı oldukça düşüktür.

Oğlak salt duygularıyla hareket eden, yaşamlarını duygularına endeksleyen insanlarla birlikte olmakta zorlanır. Zira Oğlak kontrolü, soğukkanlılığı ve mesafeli davranış biçimini bir meziyet olarak kabul eder.

İlişkisini ciddiye aldığı gibi, partnerinin de ilişkide ciddi ve özverili davranmasını bekler.

Birlikte olduğu insan gururunu okşar, neşelenmesini sağlar ve sevgisine inandırabilirse, Oğlak çok ihtiraslı, sevecen ve esirgeyici bir aşık olabilir.
• Kova Burcu ve Aşk Hayatı

Kova her zaman karşı cinse çekici, esprili, farklı ve zeki gelir. Kova insanı yaşamını kendine göre düzenler ve başka insanlara delice gelebilen fikirleri hiç çekinmeden uygulayabilir.

Zaman zaman soğuk, mesafeli ve kendini beğenmiş dursa bile, aslında diğer insanlara değer veren, onları düşünebilen ve kimi zaman da bağlanabilen bir yapıdadır.

Hümaniter bir yapısı olan Kova, oldukça rasyonel bir yoldan hayata katılımda bulunmayı tercih eder. İyimserlik yaşamında temel ilkedir.

Flört etmeyi ve dostluklar oluşturmayı çok sever. Kova'nın dikkati en çok entellektüel anlamda uyaranlara açıktır. Etkili ve iyi bir konuşma şekli de olumlu adımların başında gelir.

Oldukça açık fikirli olan Kova insanı, eleştirileri rahatlıkla karşılar ve diğer insanların fikirlerine saygı duyar. Esneklik ve tolerans Kova'nın en önemli karakteristikleridir.

Savunmaya geçerken her zaman düşünen Kova insanı, asla çok kıskanç ve aşırı duygusal olmaz. Kova'nın ilişkiye başlayabilmesi ve yürütebilmesi için belirgin bir yönteme ihtiyacı yoktur. Ancak enteresan deneyimler, farklı ortamlar, değişiklik, partnerine daha yakınlaşmasında önemli ve etkili role sahiptir.

Kova'nın ilişkisini geliştirmek ve güven duymak için zamana ihtiyacı vardır. Küçük hataların ilişkide gündemde olması büyütülmesi Kova'nın rahatsızlık hissetmesine neden olur.

Yanlışları durmadan dile getiren bir partner, Kova'nın kendisini mutsuz hissederek, uzaklaşmasına yol açar.

Her ilişkide olduğu gibi aşkda da Kova insanının tam anlamıyla kendini teslim etmesi, kişiliğini olduğu gibi ortaya koyması çok güçtür. Karşı taraf sadakatini koruduğu ölçüde, O da sadık kalacaktır.

Genellikle Kova söz vermeyi sevmeyen bir insandır, ama verdiği sözleri mutlaka yerine getirir. Ancak aşırı talepkar, kıskanç ve eleştirici tutumlar ilişkide soğukluğa hatta ayrılığa neden olur.

Kova yaşamı paylaşabileceği, beraber gelişebileceği, yeni deneyimlere beraber atılabileceği, akılcı ve akıllı bir eş arayışındadır.




• Balık Burcu ve Aşk Hayatı

Balık ilk bakışta büyüleyicidir. Genellikle çok kibar ve yumuşacık bir tarzı vardır Balık insanının. Aslında, bir romantizm ve rüya aleminde yaşar. Hassas, gizemli özelliklerinin yanında, psişik yetenekleri de yaşamında önemli rol oynar. Kolayca sevmeye ve aşık olmaya yatkın bir yapısı vardır.

Balık doğru insanı buluncaya kadar, pek çok aşk ilişkisi yaşayabilir. Sürekli bir ilişki için, duygusal ihtiyaçlarına karşılık bulması ve kendini güvenlikte hissetmesi gereklidir. Her türlü insana ve ortama kolayca adapte olabilen Balık insanları, gerçekten çok çekicidirler.

Bir Balık insanının gönlünü kazanmak için, dış görünüşüne iltifat etmek, ya da yaptığı bir şeyleri takdir etmek doğru bir başlangıç olur.

Eğer Balık'a yeterince düşünceli, nazik, sevgi gösterebilen tavırlarla yaklaşılırsa, karşılığında inanılmaz bir sevgi ve sadakat verecektir.

Eğer Balık ilişkide eleştirel yaklaşımlar ve sadakatsizlik görürse, tolerans gösteremeyip, incinip, yıkılan özelliktedir. Balık insanı sevdiği için her şeyi yapabilecek ve göze alabilecek kapasitededir.

Bir kere sevdiği zaman, tüm vaktini, enerjisini ve kaynaklarını bu insan uğruna harcayabilir. Balık sanata ve karşılıklı iletişim kurmaya bayılır. Mistisizm, doğaüstü, deniz ve güzel sanatlar ilgisini çeken konular arasındadır.

Bu hassas burcun üyeleri, reddedilmeyi ya da tamamıyla gözardı edilmeyi hiç sevmezler. Oldukça iyi bir dinleyici olan Balık insanları, aynı zamanda başkalarına empati duymakta da ustadırlar. Balık aradığı sevecen, sadık ve şefkatli eşi bulduğu zaman, başka hiç bir şey O'nu aşkından döndüremez.

Seçtiği ve sevdiği eşinin yaptığı her şeyi, verdiği her kararı karşı çıkmaksızın kabul eder. Oldukça romantik ve duygusal bir aşık olan Balık insanı, sevdiğinin ihtiyaçların cevap verebilmek adına her şeyi yapabilir.
alıntı

0 yorum:

 
2009 Template Scrap Rústico|